Anlägga avlopp, trekammarbrunn & slamavskiljare runt Åkersberga, Österåker i Stockholm

Välj en välrenommerad byggare när det är dags att anlägga avlopp, trekammarbrunn eller slamavskiljare. Våra medarbetare är alltid behöriga och de arbetar kundnära med ett gott bemötande!

Vill du ha enskilt eller koppla in kommunalt avlopp i Stockholm?

Att välja enskilt avlopp kan vara en bra lösning om du bygger en ny fastighet som ligger en bit från övrig bebyggelse. Det kan annars bli kostsamt att koppla in dig på det allmänna avloppssystemet.

Vi anlägger ditt avlopp!

Vi kan både stå för anläggning av nya avlopp och att åtgärda problem med befintliga. Det kan vara att en trekammarbrunn eller slamavskiljare inte fungerar som de ska, eller att något annat problem uppstått.

Arbeten på alla slags fastigheter

Vänd dig till oss när du behöver få byggjobb gjorda på din fastighet, oavsett om det är en villa, ett 2-planshus, större fastigheter, bostadsrättsföreningar, tomter eller annat. Vi erbjuder totalentreprenad!

Fördelar med totalentreprenad

  • vi tar över ansvaret för hela projektet
  • heltäckande lösningar anpassade för dig
  • stort kontaktnät med självgående och trevliga hantverkare
  • samordning av alla arbetsinsatser
  • projektledning

ROT-avdrag sänker kostnaden med 30 %!

När du anlitar oss för ett jobb i Vallentuna, Åkersberga eller Upplands Väsby kan du alltid använda dig av ROT-avdraget om du är privatperson! På det sättet kan du sänka arbetskostnaden med upp till 30 %!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?