Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Åkersberga, Stockholm

Allt fler väljer idag att renovera badrummet på egen hand. Att renovera hemma kan vara roligt roligt, förutsatt att man har alla viktiga verktyg som behövs och kunskapen som krävs för att ro projektet i hamn. Vi hjälper många kunder som utför renoveringen själv, men som behöver hjälp med de lite svårare bitarna, t.ex. byte av golvbrunn, toalettstol, takdusch eller vägghängd toalettstol.

Duktiga och kompetenta VVS-montörer

Vår VVS-firma säkerställer att alla våra VVS-montörer har den utbildning och behörighet som krävs för att ta sig an uppgiften. Vi ser även till att kontinuerligt uppdatera oss inom de senaste teknikerna, för att du ska få så effektiva och smidiga lösningar som möjligt. Vi hjälper både fastighetsägare, företag och privatpersoner att byta golvbrunn och toalettstol.

Rådgivning och vägledning i ditt val

Det är inte alltid lätt att veta vad det är som behöver göras eller hur man kan göra det på bästa sätt. Våra duktiga VVS-montörer kan inte bara hjälpa dig att byta toalettstol och golvbrunn, utan kan även agera bollplank. Vi ger dig den vägledning och rådgivning som du behöver för att kunna ta bättre och mer genomtänkta val.

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?