Vi kan installera vattenburen golvvärme runt Åkersberga & Österåker i Stockholm

Vill du ha en etablerad och tillgänglig byggare som kan installera vattenburen golvvärme? Med oss får du en erfaren byggare som det är lätt att känna förtroende för. Vi arbetar alltid kundnära och att dina önskemål står i centrum är självklart för oss!

Installation eller renovering i Stockholm?

Behöver du renovera vattenburen golvvärme eller vill du att vi ska montera ny vattenburen golvvärme i din fastighet? Inga problem! Våra självgående medarbetare har lång erfarenhet och arbetar med stor precision – de hjälper dig med det du behöver!

Större och mindre arbeten

Vid renoveringar kan vi stå för att gå igenom allt, eller att bara reparera eller byta ut den del du vet att det är problem med, oavsett om det är ett fördelarskåp, en golvvärmefördelare, golvvärmeslang, golvplåtar, rörböjningsstöd eller förläggningsmaterial.

Du kan välja totalentreprenad

  • totalentreprenad eller delar av entreprenaden – det som passar dig
  • vi kan ta hand om planering, projektledning och samordning av arbetet
  • stort kontaktnät med hantverkare och underleverantörer, som experter på el, vvs, ventilation, trallbyggare, terrassbyggare, altansnickare, balkongbyggare, inglasningsfirma med mera

ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor

När du väljer att låta våra drivna och trevliga medarbetare göra jobbet kan du använda ROT-avdraget! Gäller oavsett om du finns i Vasastan, Gamla Stan, Kungsholmen, Södermalm eller Älvsjö, men bara för privatpersoner!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?