Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror i Åkersberga, Stockholm

Att renovera på egen hand är något som idag blivit väldigt populärt. Folk tycker inte bara det är roligt att pyssla i det egna hemmet, utan inser att man också kan spara in en hel del pengar. Dock är det viktigt att vara införstådd med att vissa uppgifter måste skötas av en professionell VVS-montör med behörighet och det är här som vi kommer in i bilden.

Vi åtar oss små och stora uppdrag i Åkersberga

Oavsett om du bor i Åkersberga, Roslagen, Sollentuna, Svinninge, Norrtälje, Ullna, Gröndal, Kårsta eller Lindholmen kan vi hjälpa dig när det är dags att installera vitvaror, tvätt- och diskmaskin i ditt hem. Vi har många års erfarenhet av branschen och ser till att utföra arbetet med ett fackmannamässigt resultat.

  • Diskmaskin och tvättmaskin
  • Installera och byta vitvaror
  • Renovering av tvättstuga, WC och badrum
  • Renovera badhus, badstuga och tvätthus

100 % nöjd kund garanti

För oss är det viktigt att du som kund känner dig helt nöjd och tillfredsställd med vårt arbete och därför erbjuder vi en 100 % nöjd kundgaranti. Kundgarantin säkerställer att vi inte lämnar arbetsplatsen förrän du godkänner resultatet till punkt och pricka. Skulle det vara något som du anmärker på ser vi till att åtgärda detta direkt.

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?