Installera eller byta blandare / köksblandare i Åkersberga, Stockholm

Funderar du på att renovera i köket och vill passa på att uppdatera din blandare? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi är ett VVS-företag med lång erfarenhet inom branschen som erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar för alla behov. Våra duktiga rörmokare hjälper dig när det är dags att byta blandare i köket, men vi kan också byta badrumskran, duschblandare och tvättställsblandare.

Med oss blir arbetet enklare

Att byta blandare i kök eller badrum kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det är knepigare än man kan tro. För att arbetet ska bli korrekt utfört är det alltid bäst att låta en proffsig VVS-firma ta hand om uppgiften. Vi erbjuder dig snabba och smarta lösningar och har alltid kostnadsfria offerter. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

En VVS-firma för alla kundgrupper

Tack vare vår långa erfarenhet och stora kunskap kan vi hjälpa kunder inom alla kundgrupper. Det innebär att vi anlitas av både privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare i hela Åkersberga med omnejd. Du hittar oss i bland annat Åkersberga, Svinninge, Norrtälje, Österåker, Ljusterö, Hästängsudd och Kvisslingby, men också i Vallentuna, Kragstalund, Ormsta, Brottby och Bällsta.

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?